neděle 5. července 2009

Virtuální pánská obuv

Během procházky po českých regionech jsem si všiml jednoho nedostatku na většině mužských avatarů. Zatímco jejich protějšky obvykle nosí kvalitní sculptovanou obuv, ani nosí často netexturované boty z několika primů. Někdo by řekl, že jde o drobnost, které si nikdo nevšimne, ale opak je pravdou a u pěkně oblečených avatarů tato drobnost až bije do očí.

Za nejlepší značku pánské obuvi v Second Life považuji Kalnins Fashion. S cenou 500L$ inworld a 399L$ na Xstreet SL za starší modely stále nepatří do levnější kategorie. V tomto případě se ale rozhodně vyplatí upřednostnit kvalitu před cenou. Máte na výběr ze dvou párů společenských bot Gallop a Elegance, k novějším botám Elegance můžete dokoupit opasek. Mezi oddechovou obuv patří dvě verze Roadblazers a Dinamika. Ostatní obuv je méně výrazná, ale neméně kvalitní, patří mezi ni Classica, Crossyard, Marteno a Atlantica. Poměrně nedávno byly zveřejněny nové pantofle Earthshine, které stejně jako Dinamika umožňují měnit barvy různých částí nezávisle na sobě pomocí jednoduchého menu.

Co ale tato obuv poskytuje kromě kvalitního vzhledu? Popravě toho není málo. Každý pár bot má vlastní menu, ve kterém si můžete změnit barvu, lesk a ozvučení chůze. Dále si můžete pomocí menu upravit velikost, pozici a invisPrimy. Samozřejmostí jsou doživotní aktualizace zdarma. Nejsou příliš časté, neboť na botách není co opravovat, jde spíše o změnu LandMarku při přesídlení prodejny.

1 komentář:

Coral řekl(a)...

Perfektní info, já sám tyto boty mám a musím kvitovat, že jsou naprosto perfektní.